Flynder fiskeriet

De sidste par dage har den fået en over nakken med flynder fiskeriet og der er kommet et kæmpe antal af flyndere til bådene og vi har haft en helt fantatisk stemning på havnen om aftenen hvor der virkelig er blevet fortalt fiske historier på Dansk, Tysk og Engelsk..

Vi havde for et par dage siden en KÆMPE flynder på, som blev fightet i ca 2½ time men desværre var den på mystisk vis blevet kroget i halen og da vi havde den i overfladen for anden gang fik den viftet en gang med halen mens der var lidt meget pres på fisken og vi mistede den på linebrud :( en rigtig ærgelig følelse at miste en så stor flynder som helt sikkert var på den helt rigtige side af 2 meter, selvom den var fejlkroget ville det have været rigtig spændene at få målt den rigtigt...
I dag har vi byttedag og det har blæst en del fra øst, så vi har fået ordnet nogle praktiske ting på havnen..