Blandet fiskeri.

Michael med rødfisk.

Idag har vi været en del rundt og så har vi fisket en del forskellige fisk. Vi startede med at tanke agnfisk, men nogle af fiskene var for store til grejet, så vi knak en stang og derefter en line. Vi prøvede lidt mere, men ikke flere stor kontakter.

Så røg vi på flynder pladsen og nogle timers tålmodigheds fiskeri, uden landede flyndere så slog vi os på havkattene og vi fik kæmpet os til et 2 cifret antal op til godt 5kg.

Derefter røg vi på rødfisk, men den første fisk var en sjælden gæst i form af en lange og et par brosmer fulgte efter. Så kom der lidt rødfisk og en 5 kgs sej, inden vi flyttede længere ud på kanten.

Der fik vi lidt bedre bid og jeg kunne fange en fin en på lånt grej..

Brian Ahlers med god Havøysund rødfisk.

Så røg vi tilbage på flynder pladsen og det lykkedes Henrik, at fange en flynder over målet efter et par fjumre fejl. Tillykke og godt kæmpet!!

Henrik med C & R flynder.

Brian Larsen var på torske/flynder tur og de havde godt fiskeri med torsk op til 116cm og flynder til 115cm og dertil en masse bid. Köppi fik sin første flynder over målet og derfor fik vi åbnet den flaske wiskey, som han har rejst frem og tilbage mellem tyskland og norge med i flere år. Det var også en gammelflaske, som trængte til at få luft...

Mathias med torsk på 116cm.

Jens med flynder på 106cm

Jens genudsætter 106cm flynder.

Köppi med ny flynder pr.

Nu er det danske hold rejst hjem og der kommer et nyt op iaften. Det er rigtigt norsk sommer igen nu efter nogle dage med fint vejr og 15-18 graders varme. Nu er myggene også blevet sommerklare og det plejer at give godt fiskeri over ved åkanderne, så det prøver vi nok de nærmeste dage...

/Brian Ahlers