Dagens fiskeri.

Idag fiskede vi første nogle træk efter flyndere efter at vi havde fået tanket osv.. smeden var klar til tiden og de fangede en flynder til Jens Sahl på 92 cm. Det var en god start. Da vi andre fik nosset os sammen til at komme igang, så var der ikke noget at komme efter.

Derefter fiskede vi lidt rødfisk på det dybe vand. Denne gang uden den store succes og i nogle tarvelige vejr forhold... vejrmelding sagde 3ms og reallife +8ms. Vi nogle få stykker i pæn størrelse uden nogle krabater.

Så søgte vi nærmere land og Casper og Filip, fiskede efter en måler torsk og den fik de også. Vores båd fiskede flyndere og vi fik totalt 3 stk til Torben!! 2 små og en basse på 124cm fanget på sej.. Dertil fik vi også en stribe fine havkatte på glow og firetiger cutbait under flynderfiskeri.

Casper røg derefter på flyndere og de fik 3 mere bl.a. en på 102cm til Casper og en til Frandsen, som også fik en måler torsk. Han havde svært ved at se sur ud i havnen.

Casper og Filip fiskede også rødspætter her til aften og Filip fik en pr. på 2250g... Henrik fik også en fin en på 1600g som også var pr. Jens Sahl fik også en flynder på gulp, mens han rullede op, men den var lille og blev genudsat.

/Brian Ahlers