De sidste dages fiskeri..

Flynder på real eal.

De sidste dage har vi fisket alle mulige fisk fra ørreder til store flyndere og rødfisk på dybet. Flere af de lidt skæve fangster kom, da der var kuling så røg drengene på ørredfiskeri med en god håndfuld ørrreder som resultat. Da øllet var sluppet op kom de tilbage og så var det molefiskeri som det galdt. 10 fladfisk faldt for de agnede kroge heriblandt en ret stor ising! Crigel prøvede også et kast med en barsch jig og i 3 kast fik han en flynder på 86cm op på 0,11mm flet og en stang med kastevægt op til 25g...

Ellers har vi fisket en masse flynder og der er blevet arbejdet en masse med catch and release og det er sgu fedt når en 120cm svømmer ned igen eller meget større. Alle på campen har fået flyndere over mindstemålet, mange over en meter er fanget og genudsat.

Torskefiskeriet har der også været gang i når vi har forsøgt og nichlas fik slidt sig til en lang en af slagsen på 130cm efter et rigtigt slider fiskeri på koraller på dybtvand. Jeg skulle også fange nogle küchedorsche den anden dag og et stop i noget tobis frådseri endte med 3kgs sej, torsk på 4 kg og en flynder på 85cm i samme stop alle på pirk.

Stormdrengene havde sidste fiske dag igår og de lykkedes med en basse på 143cm til nichlas fanget på cut bait i 3d versionen.

Nu er alle schweizerne og stormen drengene taget hjem og de er blevet afløst af Dr. Betz og holdet omkring ham. Vejret er igen ustabilt og 10m/s og tåge og regn er de mest benyttede symboler på vejrudsigten..

Mole ising.

Sø ørred.

2kg sten på royber jig

Flynder på real eal

Slump fisket sej. 115 cm 10,2 kg renset

Bade flynder

Energi = slut.

/Brian Ahlers