Endelig ude og fiske!

I dag var jeg ude med 2 tyske journalister. Der var nu ikke det helt store at skrive om...
I morges var det fint vejr og svag strøm. Jeg startede med en "sikker" plads for store rødspætter 10 min. fra havnen. Det vistesig imidlertid, at der var kullerinvasion på denne sandbund. Det var helt umuligt, at fiske efter rødspætterne. En lille trøst var, at det var 2 kilos kullere, som smagte supergodt :-)
Meldingen lød på blæst fra NØ, så vi sejlede videre til Magerøy-sundet, for at få læ og fiske efter flynder. Dér mødte vi 3 NSA-både og en båd havde lige landet 3 mindre flyndere. Det lød jo lovende!
Da der ikke var nogen strøm satsede vi på jigtrolling. Og efter 20 min landede vi en mindre flynder på ca. 7 kg. God start, men det skulle imidlertid også vise sig, at blive den sidste, som blev fanget på alle bådene i området. Vi kæmpede bravt - også efter de andre var sejlet hjem, og havde endnu en flynder på, men den slap hurtigt. Ud over mellemtorsk og kuller, marsvin i massevis, et par store (fin?)hvaler ganske tæt på båden og en enkelt ørn, båd eftermiddagen kun på blæst og lidt regn... Nye tag i morgen!