Et par billeder af flynder - og fortsat godt fiske!

Igår havde vi besøg af  en dronning fra havøysund. Hun var 231cm lang og ca. 170kg efter kveite tabellen, fisken blev genudsat. Den store helleflynder blev fanget på Savage Gear 3D herring shad 25cm i farven Haddock. Helleflynderen blev fanget af Frantisek Polivka 61 år fra pilsen i Tjekkiet og det er samtidig Tjekkisk rekord! Desværre er det rigtigt svært at fotografere så stor fisk, uden at den lider overlast. Men på billederne kan man da få lidt indtryk af hvor enorm sådan en trofæfisk er.

Sjovt at se jiggen - et øje på helleflynderen er ligeså stort som hovedet på en stor SG jig og læberne er næsten som kroppen på jiggen !

Men selvom det er svært at få armene ned går livet og fiskeriet jo videre!

Igår fik vi også torsk op 22kg som bifangst under flynderfiskeriet og torskefiskeriet er stadig voldsomt i perioder.

Vi havde også en lidt pudsig oplevelse, da samme gæst endte på 0-7 til helleflynderne! Altså 7 sikre helleflyndere bid heraf (2-3 store!), perfekt grej, spidse kroge - og alligevel 7 helleflyndere som faldt af !! De andre i båden fangede ikke nogle mens det stod på!! Ville have været endnu mere fantastisk dag, hvis alt var blevet landet. Men vi klager ikke, og dagen var og blev uforglemmelig  ;-)

I øvrigt har alle både fisket stabilt, og der er kommet  + 130cm helleflyndere i alle bådene. Vores svenske båd, som har afsluttet fiskeriet idag, fangede 17 helleflyndere (+ en masse fine tork og havkat) Det er indtil nu det største antal for en båd i år. Godt fisket!!

/Brian

Frank med 231cm helleflynder fanget på SG 3D herring shad haddock kopi

Frank med 231cm helleflynder fanget på SG 3D herring shad haddock kopi

DSC_0365 kopi

DSC_0365 kopi