Få men små flyndere - og sommerstemning i Havøysund.

Vores danske og tyske gæster ankom som planlagt midt i ugen i det skønneste vejr og store forventninger. Svag vind og en hel del sol plejer da også at give fint fiskeri. Men indtil nu har det ikke været så let for guide Niels G og gæsterne, og heldet har ikke været på deres side endnu..  Niels har været ude med begge hold. Selvom de også gerne vil hygge, sove længe osv - så har de faktiskt kørt et par meget lange fiskepas uden de store resultater.

Små-flyndere hist og pist, en hel del havkat og periodevis mange torsk er landet.

Den største flynder de har haft kontakt til svømmer derude.. Efter 10 minutters meget solid fight, hvor de sejlede efter fisken (som svømmede stærkt) begyndte den at følge lidt med opad, men pludselig røg den simpelthen af... I drevet efter huggede endnu en god fisk, men også den røg af.

Generelt virker fiskeriet noget mere trægt end vi er vant til, og meldingerne fra de andre sportsfiskere i området er de samme...

Jeg er selv heroppe i et par uger, men har ikke haft tid til fiskeri endnu. Både, administration osv skal ordnes først :-(   Håber på at komme lidt ud i morgen med Trophy, som min søn og jeg er ved at gå igennem :-)

Lejlighederne i det nye "Sjøhus" fungerer fantastisk godt. Min søn har fanget sej og torsk fra terrassen. Sjovt at se, når de små torsk angriber de mindste sej! Til dem, som har funderet over hvordan en torsk angriber en kroget sej, kan jeg fortælle, at det sker både fra siden, bagfra og forfra!!

Alle har nydt det gode vejr på terrassen, hvor grillen også har været i brug. Skt. Hans aften var vi på stranden med Jan Eric og Claudine og mange andre lokale.

Har bedt Niels om at tage nogle billeder fra de næste ture ...

/Hans