Fin uge afsluttes.

En dejlig uge slutter nu, hvor der er skiftedag. Vejret har været godt, og Guide-Brian er blevet sig selv igen efter 10 dages influenza, og kunne afslutte sommersæsonen med manér; Det lykkedes, at hjælpe  ALLE gæsterne på vej, så de fangede virkelig mange fine flyndere, torsk og sej. Også havkat blev sat på cv'et hos dem, som savnede denne art - selvom det ikke just er sæson for dem.

I går tog Brian hjem for at passe sit "rigtige" arbejde, som er knapt så hårdt ;-) men han vender jo tilbage næste år, og til foråret på Sørøya, hvor vi skal fange stortorsk.

Bloggen er kommet på bagkant , og jeg har ikke så mange billeder, men jeg kan fortælle, at der har været mange store fisk, oplevelser og smil i alle 4 både. De største flyndere lå på hhv 134 og 138 cm (begge C&R), torskene var op til 15 kg, og sejene var op til ca. 11 kg.

Sidst men ikke mindst: tak til Kim og Jannie &co, Jan & co og alle jer andre i Gjestehuset fra os i NGF for en hyggelig uge.

/Hans

Nu skal fiskene i Danmark tage sig i agt! Brian tager hjem efter en kæmpe indsats heroppe...

Mathias' første måler på 13,5 kg egenhændigt hevet op fra over 100m dybde på en lille "privattur" /stolt far :-)

Mathias og jeg havde fornøjelsen, at sejle en dag med de flinke gutter fra Fredericia ;

"Betonmanden", "Slagter" og Lærer-Anders

Mange fik kat på CV' et.  Her er det Jan, som er tilfreds!

En ud af mange fra ugen, men en helt UNIK oplevelse for fangeren...

Bedst som Anders var ved at fortvivle over sit uheld med flynderne landede han denn skønhed, som han valgte at genudsætte - tiltrods for næsegrus beundring og forelskelse ved første blik!!

jeg har også fisket lidt ;-)