Flynder, krabber og regn.

Vi havde godt fiskeri i en time den anden dag med 3 flyndere og 2 mistede til til vores tyske gæster, desværre var det de 2 store vi mistede så ingen trofæ fotos i denne omgang. Vi fik også nogle fine havkatte på pirk og når der ikke blev pirket så kraftigt sidst på turen.

Fruerne har hjemme i huset haft travlt med at lave krabber, da nabo fiskeren havde en kurv krabbe ben så blev der lavet en hurtig handel og det har vi virkeligt nydt godt at de sidste dage specielt fordi det har blæst op til 22 m/s fra vest og så har det regnet konstant i 1½ døgn. Vi har

derfor ikke har kunnet komme ud og fiske, da tyskerne ikke er interseret i at fiske rødspætter.

Check lige de gode ben ud, det er bare mums..

Idag havde vejrudsigten meldt om 6 m/s fra nord vest, så jeg regnede med at vi kunne lave en tur efter flyndere om formiddagen inden der igen blev meldt om opfriskende vind og mere regn.

Det blev det dog ikke til for vi blev mødt med en blanding af dønning og bølger i en sådan grad at det tog lysten fra vores tyske gæster og vi fiskede en torsk i mere roligt vand som de var fint tilfredse med og en fin 3 timers tur udgjorde deres sidste havfisketur fra havøysund i denne omgang.

Adolf i kamp med en fin torsk fra Adolfs knold ret vest for havøysund.

/Brian