Flynder på 124cm..

Idag startede vi med en intro til det basale havfiskeri, så som at torsken er ved bunden og hvordan man pirker torsk. Efter et par timers fiskeri havde vi så meget styr på det vi havde genudsat ca. 30 fine torsk, sej og brosmer.

Desværre er vandet i havøysund for tiden inficeret med bakterier og dette blev først offentliggjort idag og jeg troede ellers at hans fra holdet havde kraftig søsyge. Hans er diabetiker og derfor sejlede vi i land for ikke at udsætte ham for en dum situation. Nu vil han kun drikke øl og der er fluks indkøbt 24. stk. Carlsberg, her tages der ingen chancer mod hamstring.

Efter frokost tog vi til flynderpladserne, hvor en kort intro til flynder fiskeriet med store shad jig gav det første hug i det andet drev, desværre havde jeg sprunget afsnittet over med indstilling af bremse og vi mistede en flynder og en jig da stangen var presset ned på søgelænderet...

Derefter var det holdets humør spreder, Pauli, tur til at få bid og vi kunne lande og genudsætte en mindre flynder. Fedt!! Vi tog renden igen og Christian fik det gode hug og nu var bremsen indstillet perfekt og vi kunne lande en flynder på 124 cm, som gjorde det godt med flere lange udløb.

Vores østrigske gæster har lagt godt ud og overrasket dem selv over hvor godt det går.

/Brian