God stemning i Havøysund.

fladfisk fra en af de gode dage. 

Rigtig god stemning på campen for tiden. Godt vejr og godt fiskeri genererer en rigtig god stemning i båden om end en af kaptajnerne synes båden er lidt stor og motoren lidt vild. Luksus problem synes Jeg det er, hellere det end en robåd!!!

Vores både som har satset på helleflyndere har haft rigtigt vind i sejlene med rigelige mængder og de har også haft fat i nogle store dronninger. En båd har haft 9 over 20kg på en uge og det er mere end godt gået. Lige nu efter 2 dages fiskeri har 2 både henholdsvis 15 og 16 helleflyndere i bådene og der er ingen, som ser sure ud. Vores danske båd præsterede at knække en stang, som stod i stangholderen og fiskede med hel sej på vores agnrig, da biddet kom og bremsen var lidt hård, så knækkede stangen under hjulet og de mistede stang og hjul. Sådan kan det gå på kveiteflakket...

Vi har også fisket nogle pladser med sej og det fiskeri fungeret til kryds og slange. Det er dog hårdt fysisk og man kan godt blive søsyg under en hårdt fight, hvis man ikke er helt udhvilet og der er dønninger. Der også begyndt at komme flere og flere forskellige hvaler til nærområdet og hvidnæset delfin og sildepiskere har vi observeret de sidste dage.

Anstrengte Eric med stor sej.

Mike med storsej

Jeg kom også til at fange en.. 

Rudi med sej. 

Torben med stor sej. 

Hvaler ved båden. 

Midnatssol.

/Brian Ahlers