Godt fiskeri i dårligt vejr..

Far og søn med nye personlige rekorder.

Må vel nærmest være det der er at sige om de sidste dages fiskeri. Når vi selv har kunnet vælge plads, så har fiskeriet kørt godt og rigtigt svært, når vi har været presset over i et hjørne af vinden. Vi fik en lang nok dag på Super Brian, til at fange 17 over 20kg med top fisk til Thomas på 26kg og 27kg og far Peter, fik også ny pr. på 25kg, men en af de lange madammer. Joakim fik også ny pr. på 23,5kg.

Vi har også kæmpet lidt med at fange havkatte og der kom 3 over 5kg igår, hvor af Thomas fik sin første havkat og det var den store på 8,8kg. Nice!! Der gik helt sport i at samle på havkatte hoveder igår eftermiddag og det er også Frank's skyld, efter at han fangede en havkat på 4,5kg et par dage inden og alle de andre ville gerne have et større hoved end Frank.

Idag har Jeg kørt holdet til lufthavnen i Alta, hvor de har booket fly fra, og det blev med det yderste af neglene at de fik hevet sig ombord. Der var vejarbejde konstant.. sådan føltes det næsten.

Det var de sidste hold på Sørøya for denne gang og nu starter arbejdet med, at få gjort alt klart til en lang sæson i Havøysund, Jeg skal prøve at lave en sammenfatning af skreifiskeriet med grej og nogle af de flotte fangster engang i næste uge. 

 Thomas med camp rekord havkat på 8,8kg.

Joakim m 6,5kgs pr. havkat.

Joakim m 23,5kgs pr.

Så fik vi skilt de store fra flokken.

/Brian Ahlers