Godt fiskeri og hjemtur.

Leon med Flynder, han fik 5 stk idag!!

Idag fik guidebåden igen gang i flynderfiskeriet og i formiddags landede vi 5 flyndere på et vandskifte. Bent og Allan fik 1 hver, mens Leon fik 3 stk. Holdet fik i den grad blod på tanden og ville nuppe et vandskifte iaften. nu skulle de lykkes selv.

Håndlanding for nænsom genudsætning af undermålsflynder.

Efter en tidlig aftensmad tog de igen ud til pladsen og og i første drev mistede de desværre en fisk på agn som stod i en stangholder. Den suste derudaf og sled sig af. Derefter søgte de nye pladser efter vores snak i formiddags og de lykkedes med at fange 3 flyndere op til 90cm og 2 havkatte på 5 og 5,3kg. Totalt blev det til 8 flyndere og 4 havkat idag til 1 båd. Det er den bedste dag jeg har hørt om iår ved havøysund antalsmæssigt. Det var holdets første tur til nordnorge og vi i Norwayguidefishing håber at se dem igen, hvis de må for konerne..

Flynderfight på kastegrej.

Ellers der vel bare at overlade guidehandsken og BLOGGEN til Lars Kongsted, som kommer med 8 nye tyskere til Havøysund inat, efter at have samlet dem op ved det sidste fly til Alta. Det lader til at der er kommet gang i fiskeriet efter flyndere, så hæng med.

/Brian Ahlers