Guiden takker af med 4m bølger

Idag var vi lige uden for havnen for at se om det var muligt at fiske bare lidt, men de 3-4m bølger som yr.no havde lovet viste sig at passe ret godt, så det blev bare til en tur ud vende.

Billederne viser havet fra sin bedste og sin værste side. På det ene billede er vi 4 mil til havs, i det andet er vi stadig i havnen!

At skulle afslutte to ugers guidning med to dages hård blæst er en bitter streg i regningen. Havde håbet på at vi kunne komme ud og forsøge os med store sej og rødfisk ude på dybt vand i løbet af ugen, men vejret var ikke i til det. Sidste uge havde vi fladt vand fire dage men kunderne var udelukkende interesseret i at fiske flynder - hvilket man jo ikke kan fortænke dem i - men det kunne have været spændende at have været stukket ud og prøvet det andet fiskeri.

Ugen gav kun 12 flyndere op til 19kg og torsk op til 12kg. Det er et Ok resultat set i lyset af det dårlige vejr, men stadig et pænt styke under gennemsnittet. Hvis John og Co. kommer herop næste år håber jeg på at vejret vil være mere med dem end i denne uge.

Jeg takker af for denne gang og overlader tjansen til den næste guide. Jeg nåede ikke sæsonmålet om en 50kg flynder, men fik dog op til 43kg og samlet 29 flyndere. Fik desuden torsk op til 20kg og rødspætter op til 2,1kg. Var desuden med til at lande Christian Klagenbergs kæmpe flynder på 197cm heroppe fra. Alt i en rigtig god sæson. Håber at kunne vende tilbage til næste år.

Tak til Jan Erik og Claudine for deres gode humør og for altid at være klar til at hjælpe med det praktiske heroppe. Det kan være vi ses i september når campen skal lukkes ned, nu må vi se...

Tak for denne gang.

/Mads