Mange flyndere og byggerod på campen.

Kim med fin flynder.

 Denne uge fisker vi kun fra 2 både, men derfor kan vi godt give den gas alligevel. Jeg fiskede en tur med Kim Poulsen og sønnen Stefan på deres første fiske dag. Fiskeriet fik de hurtigt fat på og vi fik rigtigt hygget. Stefan kunne skrive 8 helleflyndere ind i fangstjournalen, heraf et hattrick med 3 over 20kg i 3 nedfiringer på vores agntackel med cirkelkrog. Kim stod lidt i skyggen med 3 helleflyndere, hvilket ikke er normalt, men helt godt gået. På 3 ture har familien Poulsen nu fanget 25 af de rigtige fladfisk.

Vores tyske båd i ugen havde en lidt langsommere start, da grejet havde fået nogle skader under flytransporten og det hele skulle lige trimmes. Vi fiskede blandet fiskeri og landede sej op til 5kg, torsk op til 11,5kg og en meter helleflynder. Desuden fik Peter en flot stor sten på 120m vand med en vægt på ca. 3 kg gav den sved på panden.

På land er Hans og Jeg igang med den helt store renovering af flydebro og fortøjning af bådene og så skal vi lige nå en helt masse andre ting. Så lyset fra midnatssolen bliver taget flittigt i brug.

Stefan fik 3 flyndere over 20kg i 3 nedfiringer og 8 stk. på guideturen.

Andy med flynder fanget på SG psyco plaice

fin måler torsk

Vi har købt ny flydebro, som vi er ved at rigge til.

Felix med sin første saltvandsfisk, en fin sej på ca.5kg.

 /Brian Ahlers