Nu er Ballerup Fiskemagasin igang - og opdatering fra sidste uge!

Hermed lidt forsinket opdatering.

Brian tog på ferie i sidste uge, da han - ja skulle ud at fiske! Der er jo EM i denne uge, og det skal også passes!

Det bliver spændende at se, om han stadig kan huske hvordan man fanger små fisk i Øresund ;-)

John og Emil er nu på guideposten og de fik en blød start. I sidste uge var kun 2 både udlejet pga. afbookning. Det var endda gengangere, som ikke trængte til meget guidning.  2 tyske "hyggefiskere" og de to gæve Jyder Jan og Anders, som lagde en stor indsats på flynder og rødspætte. Men guiderne, jeg selv og min søn var også på vandet nogle dage i det dejlige vejr.

Fiskeriet lykkedes rimeligt godt for alle på campen, dog kun med én rigtig stor trofæfisk. Det var Emil, som endnu en gang beviste, at man godt kan være dygtig, selvom man ikke har mange års erfaring. En rigtig dronning på 162 cm blev snydt af hans Real Herring jig og måtte modvilligt finde sig i en lynhurtigt fotografering inden den fik lov at svømme ned i dybet igen. Det skete dog ikke uden kamp! Den var i super kondition og kæmpede tungt, længe og brutalt. En stor oplevelse for alle ombord!

I øvrigt blev der landet mange flyndere op til knap 20 kg,  mange rødspætter og makrel rendte vi også ind i ! Det er meget usædvanligt så langt nordpå..

I denne uge er der lidt større aktivitet. Ballerup Fiskemagasins hold er landet igen i år og er igang med 4 både. Desuden er der også et bådhold tyskere. Fik en mail igår:

Idag fiskede vi flynder mm med fin succes. Johns båd fik en flynder på 142 og i min båd fik Joachim en flynder på 135. de andre både har også fået flynder op til 12 kg.                                 
Vi så i øvrigt en stor hval. Den bidrog med en masse underholdning på fiskepladserne. I det hele taget var pladsen fyldt med liv - torsk, makrel, sej, kuller, katte og flynder.
Imorgen står den på rødspætter og flynder i læ af land, da vejr og vind er begyndt at vise sig fra sin mere ubarmhjertige side.

Anders og Jan fangede aftensmaden på deres egen nyfundne spot. De største blev genudsat

- men de mellemste smagte skønt ;-)

60 cm C&R

Tur til Artic View.  I august begynder solen at gå ned.

Tåge mod Ingøy!

Klart mod Nordkap!

85 cm C&R - Sådan kan det gå, når man kaster en Sandeel i Havøysund havn!

Fiskebåden ligger fortøjret.

Emil med sin drømmefisk! 162 cm C&R

Mathias nød noget makrel-action ovenpå flere timers flynderfiskeri uden kontakt..

Joachim fra Ballerup Fiskemagasin  holdet.  Rigtig glad for en rigtig flot flynder  på 135 cm C&R