Ny NGF-rekord igen igen : 39,3 Kg torsk!!!!

De to første uger skreifiskeri har været vanvittig godt! Tiltrods for hårdt vejr har det været muligt for de hårdføre drenge, at komme på vandet alle dage. For 3. gang satte vi i dag ny NGF-rekord i torsk!!!

39,3 kg vejede fisken , som det lykkedes vores guide Brian Ahlers  at plukke ud i torskeinfernoet under båden. Godt gået og stort tillykke til Brian!

Desværre blev champagnen drukket forleden, da han fejrede at de 30 kg blev rundet! Så i aften bliver der vist skålet i rom og cola...

Samme luksusproblem er Søren Tønder muligvis ramt af - idag fangede han nemlig nr. 2 over 30 kg i denne uge. Sådan Søren - utrolig præstation!

Udover at bådene oplevede endnu en dag med fantastik fiskeri blev de flere gange besøgt af  hundredevis af springene"kvitnos" - delfiner, som lever i Nordatlanten.

Vejrudsigen for i morgen er tvivlsom, og selvom det måske er muligt, at fiske inden hjemrejsen fra Hasvik, er det nok ikke alle der er friske...

Og mig selv - tjoo. I dag fangede vores lille tyske film/ekspeditionshold, som jeg guider én ( altså 1 stk !!!!!!) mindre torsk i fjorden. Den blev fotograferet på 117 måder, og derefter tog vi på snescootersafari. Det var første gang, at vi prøvede det, og det var heldigvis så fantastisk en oplevelse, at jeg (næsten) ikke ærgerede mig, over at vi ikke deltog i det fantastiske fiskeri udenfor fjorden. Lidt isfiskeri blev også gennemført  med succes.

Efter 2 uger heroppe med mange store fisk,  gøremål, oplevelser, hyttehygge og natur indtryk tager jeg hjem -  mættet med mange uforglemmelige indtryk.

/Hans