Opsamling på de sidste dage.

Først skal jeg sige ordentligt farvel til vores gæster fra Berlin med Jimmi i spidsen. Jimmi nåede at fange 6 helleflyndere på turen og han vandt samtidig holdets interne konkurrence om den største fisk.

Landing af 157cm helleflynder.

Morten Gjøderum med 157cm på Cutbait Herring m rødt spinnerblad..

Derefter kom der danskere og vi havde torsdag et fantastisk flynderfiskeri med 23 flyndere på campen, Morten Gjøderum fik dagens største på 157cm som blev genudsat. Klavs Blokhus fangede sin båds største på 142cm genudsat og Jørgen Pirk landede sin båds største på 118cm. Klasse fiskeri!!

Jeg selv tullede rundt på de forskellige både i løbet af dagen og kiggede efter fodfejl og hørte på gamle floskler. Jeg synes selv, at det gik meget godt, især da der er en del som er på deres første norges tur.

Noget som selvfølgeligt kun kan lade sig gøre når alle bådene følges ad.

Klavs Blokhus med flynder på 119cm fanget på Bonus stang.

Igår fiskede bådene selv og igen  med stor succes og allerede inden kl 6 fik jeg en sms om en flad på 132cm til Jørgen Pirk og Allen fra vejle fisken havde både taget en sej på bonus stangen og derefter nuppede den Jørgens CutBait.. Fisken blev genudsat og alle bådene havde så efter godt et døgn fået flyndere over 30kg.

Jørgen Pirk og Allan med deres flynder.

Rene Abrahamsen lykkedes også med sit fiskeri og landede en flynder på 149 cm og med torsk op til 16kg så har han fået sin del af de gode fisk.

Rene Abrahamsen med 149cm genudsat Helleflynder.

Rene Abrahamsen med torsk på 16kg.

Berlin holdet i team trøjer og med pokaler.

/Brian Ahlers