Sæsonen vel afsluttet.

De sidste dage i Havøysund havde vi fint fiskeri på både trolling og spin (op til 11 flyndere på 1 båd på 1 dag). Det flotte vejr blev bare ved og ved - og Palle fiskede som sædvanlig efter havkat...

Bådene kom op og blev rigget af osv. Hjemturen i bil gik over Østhammar hvor vi hentede Arronet nr. 2. Det var en flot tur, og den forløb også uden problemer.

Vel hjemme igen er der mange ting, som skal planlægges for næste år. Der er som sagt kommet mange bookninger, og det er en god idé, at reservere hurtigt - hvis det er juni, juli og august du vil tage din fiskeferie er der faktisk allerede meget begrænset plads!

I løbet af efteråret tager vi rundt i Danmark og fortæller om fiskeriet i Havøysund. Der kommer snart en plan over hvor og hvornår...

Udover trolling efter helleflynder er dybhavsfiskeriet ved Havøysund relativt uafprøvet. Men der er ikke tvivl om at det også rummer spændende muligheder. Under fiskeri efter rødfisk fangede Jørgen "Pirk" f.eks. en fin brosme på 12,5 kg næstsidste dag. Det blev kun til mindre rødfisk den dag, men erhvervsfiskerne fanger af og til rødfisk på over 10kg!

Forresten ; Dyret over benene på fotoet smagte suverænt - vi fik rensdyrkølle forleden!