Sidste tur, optagning af både og hjem rejse..

Palle Frese med en rødspætte.

Søndag vågnede vi langsomt og fik lidt kaffe og ro på sjælen, inden vi begyndte den sidste klargøring af bådene inden optagning. Diverse opgaver gik godt og vi kunne nå en fisketur i et flot vejr som havde snydt vejrudsigten og blevet meget bedre. Mads og Brian ville fange en stor torsk og en flynder, mens Darius, Palle og jeg ville hygge med lidt artsfiskeri. Vi startede på en plads Darius havde fundet i sommer og der skovlede vi store isinger op, ingen under 500g og flere 800-900g isinger kom op og flere ulke. Desværre fik vi ingen rødspætter og det ville vi gerne, så et pladsskifte og så kom der rødspætte og flere isinger op. Vi prøvede på forskellige dybder men ramte ikke noget helt vildt fiskeri om end der var god størrelse på.

Palle ville også gerne fange en havkat og vi prøvede pladsen 34-34. Her skulle det lykkes at fange makrel og havkat. Palle var skide glad for især makrellen, som blev fanget på en pirk uden krog. Havkatten blev dagens sidste fisk og vi sejlede i havn for at tømme det sidste fiskegrej ud af båden.

Mads og Brian havde ikke haft held med de store fisk men havde dog fine torsk og nogle kullere med ind til aftensmaden.

Hans kom med partyfærgen fra Øksfjord og vi begyndte at klodse arronetterne op på paller og stive af for vinteren. Vi fik taget alle arronetterne op i løbet af aftenen og idag fortsætter Hans med det sidste vedlligehold og foranstaltninger inden vinterens komme.

Her til morgen kører vi hjem med Baylineren og lidt defekt fiskegrej og alt vores oppakning og denne blog opdateres her lidt nord for Luleå...

Darius med en ulk..

Palle med makrel.

Palle med Havkat.

Brian med Toyota Hiace i nord sverige.

/Brian Ahlers