Små giganter...

Ib med 60cm rødspætte.

Tirsdag fiskede vi rødspætter fra morgenen og det var en gruppe forventningsfulde lystfiskere som stod ombord i bådene omend de alle er trætte efter en uge med meget havluft. Da vi ikke har fisket 100% efter rødspætter i år så delte vi os lidt for at finde nogle fisk og det lykkedes at finde nogle store spætter og Ib nåede da også at lave håndtegnet for torsk inden vi kunne se at det var en spætte. Så er det med at stå klar med nettet en ekstra gang for at være sikker. Vi fik 3 af de helt store på 59-60-62cm og dertil en stribe op til 1,9kg og ising op til 39cm.

Dagens overraskelse var en hårising på 42cm og 865g som ikke kunne lade en orm være på rødspætte tacklet. Hårsingen er 125g fra den norske rekord og den største vi har hørt om fra Havøysund på fiskestang.

Vi sluttede med at fiske lidt flynder og hans fik en på 69cm som efter at have været fotomodel blev genudsat med håbet om et gensyn om nogle år.

Så var det hjem og pakke sammen og gøre klar til hjemrejsen. Alle var trætte og nedpakningen foregik i flere forskellige tempo over variationen langsom men sikkert.

Brødrene med store spætter

Hårising 42cm og 865g

Rødspætte 62cm

Hans med turens sidste fisk.

/Brian Ahlers