Store Flynder igen igen...

Hej alle sammen.

Igen en fantastisk dag på vandet.

Vi tog afsted med to hold tysker, Allan og jeg. Målet var at fange et par målere ude på "knolden" og videre til en af vores flynder pladser til (high slack). Den planlægning var ikke så tosset, for alle tyskerne fik deres store torsk på knolden (10kilos) men endnu vildere blev det, da vi alle fik store flyndere på krogen. Et af holdene slog den interne rekorden med ikke mindre end 3 flynder til hver mand på 4 timer... armene kunne ikke komme ned! Flere gange var meter flynderen op at kigge på vores agn. en af dem begyndte at simpelhen at rive agnfisken i tusind stykker foran de måbende tysker.... fed oplevelse!

Allans hold mistede en virkelig stor en.... men en alt for hård bremse, rev næsten fiskeren ud over siden, og da udløbet kom var han desvære ikke hurtig nok til at få stangen med rundt om båden og linen braste på skruen. Man kan stadig høre skriget fra alle ombord!

Men de fik revance, for ikke længe efter fik en af dem en fisk på 152cm og man kunne høre hurra råbet... alle fik deres adrenalin sus!

Da alle var kommet sikkert i havn var der mange spændende historier at fortælle.:-)

Hilsen fra to trætte guider!

152cm