Store flyndre til Nyborg drengene

De sidste dage har budt på fantastisk godt vejr! Helt stillebog masser af sol! De sidste dage har desuden ikke budt på mange flyndre, men de har været store. Gutterne fra Nyborg har gjort det rigtig godt og har fået store flyndre på 122, 126, 142 og 150cm.  Billeder af Nyborg gutternes fisk kan se på deres hjemmeside www.nyborgsportsfiskerforening.dk

De to største fisk blev desværre ikke genudsat. Vi guider opfordrer til at genudsætte alle fisk over 130cm for at beskytte fiskeriet. Havet er meget mindre end man tror, og C&R gør en forskel - selv i et hav der kan virke endeløst og uudtømmeligt.

Igår var Allan og jeg ude at teste nye pladser. Det gav 4 flyndre, men desværre i mindre kaliber. Men men, tester man ikke nye pladser finder man ikke det næste Trollsund eller Flyndervig. Igår var båd 1 på jagt efter lidt af hvert. De fik sej op til 7kg, mange fine torsk - mod sædvane, dog ingen over målet - en mindre flynder. De mistede desuden en stor flynder efter et langt udløb der endte i et linebrud. Gutterne så af to omgange flyndere jage vildt i overfladen inden de fik hugget. Surt! Det var på en plads vi ikke har fisket før. Mon ikke vi kommer tilbage dertil?

Idag fiskede jeg i båd 1 ved Fuglefjeldet. Et sted de meget gerne ville se inden de tog hjem. De fik fuldt valuta for pengene - intet mindre end 20!!! Havørne kredsede samtidigt over toppen og vogtede efter en svag fugl blandt de millioner af havfugle der yngler på de stejle klippesider. Fantastisk naturoplevelser. Det blev desværre ikke til nogen flynder, men derimod til en ret spektakulær bifangst i form af en brosme på 10,0kg! På glow Storm på kun 27 m vand.

Imorgen er det skiftedag for båd 1 men nye gæster kommer først sent i morgen aften, så guiderne tager på endnu en testtur.

/Mads