Tålmodighed - og husk, at nyde ferien :-)

Har lige mailet lidt med et hold, som til Havøysund snart, og tænkte, at et lille udsnit af min mail egentlig er relevant for alle... "Super, at I er tændte! Men husk også på, at der går mange mange timer deroppe, hvor der ikke sker "noget særligt”. Dagligt bommer en eller flere både i området med nul flyndere i båden. Så selvom alle forudsætninger er "tæt på perfekte" deroppe hos os i Havøysund, er det stadig ofte tålmodighed tålmodighed og atter tålmodighed der skal til at skabe de heftige flynderhistorier! Husk: Lyt grundigt til guidernes råd og hvad enten I fisker hardcore eller i “feriemode”, så glem ikke at hygge jer og nyde den fantastiske natur i mens I er i Havøysund :-) "

Man kan godt blive lige lovlig fartblind, hvis man læser forskellige blogs på nettet. Man hører jo altid mest om de store fangster. Og jo flere både, der ligger til grund for bloggen man læser, des flere af de mindre prangende fangster går stille og roligt i glemmebogen..

Når det er sagt, så vil jeg da alligevel lige nævne, at de ihærdige gæster med guidernes hjælp fanger flotte fisk hver dag, og det plejer at fortsætte til vi lukker ca. 1. oktober ;-)

Knæk & bræk til alle!

/Hans