Tak for 2014 og klar til nye oplevelser i 2015!

Kære fiskevenner Jeg og guiderne håber I er kommet godt ind i det nye år og vil gerne sige mange tak for en fin 2014 sæson sammen med jer! Sæsonen bød på rigtig mange og store fisk og ingen alvorlige uheld. Vi vil gøre hvad vi kan for at fortsætte i samme gode spor. Og tak for rigtig mange genbookninger i den kommende sæson. Vi glæder os til at møde jer igen :-)

Nu bider kulden og blæsten i Havøysund, og det er mørkt det meste af døgnet. Vores både er boltet fast på land for at modstå de kraftige vindstød, som af og til kommer ned fra fjeldene. Den lange vinter klares ved at hygge indendøre på bedste vis, og mange af dem, som bliver trætte af kulde og mørke tager en ferie sydpå til Gran Canaria eller lignende for at få en dosis lys og varme. Fiskerne rejser dog ikke de næste 3 måneder. I øjeblikket gør de klar til skrei-torskenes ankomst. Skreifiskeriet varer ca. 3 måneder og giver hovedindkomsten for de mindre både i Nordnorge. Trækket af torsk fra Barentshavet er enormt og må være det største træk af rovfisk i verden. Guide-Brian-Ahlers er netop taget til Havøysund for at opleve skreifiskeriet på nærmeste hold - ombord på en lokal pilke/garnbåd. Indtil videre er fiskeriet ikke startet for alvor, men det kommer forhåbentlig snart igang.

Herhjemme sysler jeg med nogle spændende ideer for 2015 og afløser af og til Lars Pryds ved roret på Øresund med M/S Fyrholm. Book ved Lars (20301055), hvis du trænger til en tur på Øresund med Fyrholm. Torskebestanden i Øresund er blevet stærk igen og dage med mange/store er ikke længere usædvanligt!

Den planlagte tur til Cobh i Irland 23.-30. august (blåhaj og "arter") er formentlig allerede udsolgt (venter på de sidste depositum). Derfor har jeg reserveret nogle pladser i den efterfølgende uge, og dér er stadig en båd (dvs. 2-3 pers) ledig.

På skreifiskerejserne til Sørøya (marts-april) er næsten udsolgt. Ring/skriv, hvis du er interesseret i de sidste 1-4 pladser.

Der er booket rigtig meget i den kommende sommersæson i Havøysund 2015, men der er dog stadig nogle både ledige hist og pist. Tjek planen herunder (klik for at forstørre), Hvis du vil afsted i år og stadig ikke har fået booket - det ved at være absolut sidste chance!

Ydermere har vi oprettet et nyhedsbrev som man kan tilmelde sig ved at klikke her! eller på nedenstående link. Her vil i både modtage vores nyhedsbrev samt opdateringer fra vores blog. Link - http://eepurl.com/bbBxg5

Bedste fiskehilsener med ønske om mange gode oplevelser og masser af knæk & bræk i 2015 ;)

/ Hans Hagerup 

NGFbook

NGFbook