Torsk, flynder og rødspætter

Det nye hold som tog over fra Myg og Dennis, er Lotte og Jens fra hvidovre og Anders og Frank fra det nordjydske. Vi startede i 2-3m dønninger og regnvejr med et afvækslende fiskeri efter torsk og flyndere for lige at komme igang og få lagt ny line helt stramt på hjulet.

Fiskeriet om formiddagen resulterede i 6 måler torsk på jig og mængder af mellem fisk samt en flynder som fulgte med op til båden og kiggede på. Da vi var godt våde tog vi hjem og fik frokost og hyggede lidt inden aftenfiskeriet.

Lotte med måler torsk på 11,5kg.

Anders Wolf med måler torsk.

Aftenfiskeriet blev lagt på en af de nære pladser og i første drev kom der flynder i båden og der var flere kontakter. I andet drev fik Frank sin første flynder på 78cm, som vi kunne genudsætte efter en stribe fotos. Derefter gik det død og vi prøvede efter rødspætter med rejer og på den anden plads var strømmen til at have med at gøre og vi fik fine rødspætter op til 1,5kg og kuller til ca 2,5kg og så mistede Jens en flynder på reje.. Frank begyndte at tænke på om han kunne låne en hånd for at tælle personlige rekorder på en dags fiskeri, med pr. Kuller, brosme, flynder og rødspætte...

Frank og Anders med rødspætter på ca. 1,5kg.

/Brian