Transport og igang på Sørøya.

Har brugt de sidste dage på at installere Garmin GSD 24 og skifte transdurer etc og så kørte jeg igår til færgen i øksfjord på ca 10 timer. Sad kun fast i sneen 2 gange undervejs og jeg kunne køre ombord som sidste bil på færgen.. Der havde været rigtigt mange uheld på E6, så jeg på færgen.

Der er en del fisk i fjorden...

Idag har Darius og Jeg søsat den nye arronet og så måtte vi lige ud og sejle en tur på fjorden. Båden virker og ekkolodet kunne se fisk..

Sørøya eksperten Darius, fik 4-5 gange flere målere end Jeg og så fik han også dagens største, en hanfisk, på 20,9kg.Super stærk fisk.

Darius med hanfisk på 20,9kg.

Det var rart lige at få fisket de mange rejse dage ud af kroppen, inden det første hold kommer imorgen.. Et hold kun bestående af folk som Jeg er blevet Danmarksmestere i havfiskeri sammen med..

/Brian Ahlers