Undskyld ventetiden.... Nyt siden onsdag

Med to nye hold - Christen og Nicolai fra Fiskeavisen, John, Jesper og Helmuth, samt alle drengene i Makreldåsen - og store forventninger kiggede vi ud af vinduet; de 10 m/s som var lovet havde trukket renter inden onsdag morgen, så der var hård kuling med storm i vindstødene.

Heldigvis havde vi nået et par flyndere i hver båd tirsdag aften liiige ude for havnen, allerede da blæste det en del. Den største af disse var godt 10 kg.

Blæsten varede ved, men båd 2 kæmpede sig flot til en flynder på 30 kg lige ude for havnen. Da vinden aftog gik vi lidt længere væk, men fik ud over masser af kuller og torsk en lille flynder.

Endelig kunne vi komme længere væk, og som billederne viser, så hjalp det. På denne tur var største fisk på 18 og 18,8 kg. Christen satte personlig torskerekord på 16 kg. Drengene i makreldåsen (båd 3) fangede nogle mindre eksemplarer. (Vi planlægger at kidnappe deres fortrinlige kok!)

Næste tur - nu osse med et nyt hyggeligt hold tyske gæster - vandt flynderne, men nogle særdeles reelle kontakter og solide udløb vidnede om liv på pladserne. Og en solid mængde pæne torsk men nogle målere op til 13 kg gav fast arbejde i havn.

 Christen fra Fiskeavisen med flot Torsk på 16 kg

 John i blæst med flynder på godt 10 kg

 Selv Guiden fik én

 Nicolai fra Fiskeavisen med flynder på 18,8 kg/ 116 cm

 Dietmar med torsk på 12,5 kg

 Dietmar med kat på 4 kg

 Hverdagskost hos drengene i makreldåsen, portionsanrettet naturligvis!

 De har lovet et flyndersats på 30 minutter i løbet af ugen!

 Helmuth flankeret af Jesper med ugens foreløbige topscorer på 30 kg!

Vi er klar til nye tag i dag!

/ Lars