Afslutning på Sørøya sæson for NGF.

Tonny med PR på 23,5kg.

Tirsdag havde jeg min første syge dag, men Brian Larsen sejlede istedet og holdet fik 28 målere på en formiddagstur, hvor de var i land kl. 11 pga dårligt vejr. Brian havde selv fået en basse på 21,5kg og Tonny havde fået en ny pr. på 23,5kg.

Vi har været plaget af ustabile vejrudsigter de sidste dage og 7 m/s fra øst, kan godt være ufiskbart i de disse dage uden for fjorden. Læs at det real world blæser 10-14m/s. Onsdag blev der meldt 4 m/s fra øst og vi røg afsted kl 5 fulde af forhåbninger og ude midt i fjorden blev vi klar over, at 4 m/s var det ikke.. Vi kæmpede os ud til pladserne og der var ikke den store bidelyst og vi nåede ikke højderne fra de forrige dage. Vi kæmpede 3-4 timer i sne og slud, inden vi tog i havn og pakkede alt grejet ned. Totalt nåede vi 199 målere i denne uge, hvor vejret har drillet rigtigt meget.

Arronetten blev taget op og alt grejet pakket sammen. Vi kunne lige være der alle sammen, men stemningen er sgu lidt flad når man tager hjem fra måske verdens bedste torskefiskeri... Har også fået en henvendelse fra Toyotas Rally Team som gerne vil lave noget samarbejde omkring trailer kørsel på is i bjerge.

Det er også her at Jeg skal skrive TAK, for godt ophold på Sørøya Havfiskesenter i Breivikbotn og ikke mindst til Darius, Jurussus og Rita for hjælp til at få det hele til at være muligt.

Til næste år vender vi tilbage til Breiviksbotn til mere skreifiskeri, men mere om det i meget nær fremtid. Hold øje med Bloggen og der er også et nyt nyhedsbrev på vej..

http://norwayguidefishing.dk/nyhedsbrev

Nu er Hans og Jeg, kommet til Havøysund og de næste dage skal der arbejdes med vores nye flydebro og diverse små opgaver skal ordnes inden de næste gæster kommer på næste lørdag.

Tonny med snebyge måler..

/Brian Ahlers