Aftentur og 106 målere..

Tonny med 18kgs hanfisk.

Jesper havde fået det bedre af en lur og havde tilmed fået farve i kinderne og tog med på aftenturen. Vi kom selvfølgelig ud da det blæste op og jeg havde mine tanker på Jesper, men det gik.

Fiskemæssigt var fiskeriet godt uden dog at være vildt. Bidevilligheden var ikke overdrevet og det  var svært at få en ordentlig sværm med sig. Rene fangede dog en 20kgs i første stop bare lige for at markere, at det var hans dag. Rene nåede totalt 28 målere idag. Tonny fik også en stor hanfisk på 18kg og flere omkring 17kg og 27 målere totalt idag!! Tror han får en stor tirsdag eller onsdag..

Totalt nåede vi 106 målere for dagen og skreisæsonen er langt fra forbi. Vores top fisk idag var 29,5-28,5 og 27,5kg. Kongefiskeri!

Darius Ignat, som ejer sørøya havfiskesenter, fik PR. igår med en udleget fisk 148cm og 29kg fanget på Cutbait Popeye. Et af hans bådhold fik også et monster på 32,25kg. Tillykke til dem.

En fisk i en helt anden kaliber er blevet indleveret på Hasvik Fiskemodtag inden påske og der er tale om en skrei på 42 kg renset uden hoved, altså bare fisk! Det er et bæst omkring 60kg...

/Brian Ahlers