”Dorsch ohne ende” og alle Axels flyndere

Da jeg spurgte, om torskene stadig stod, hvor de stod dagen inden lød svaret ”Dorsch ohne ende”. Og op til 15 kg blev det til i torske-båden. Flyndere får dog efter sigende nok et sats de sidste par dage...

I stille vejr sejlede to både i dag til en rødfiskeplads, hvor rødfiskene dog glimrede ved deres fravær. Sjovt nok var der to undtagelser højt oppe i vandet ca 50 meter over bunden, hvor vi fik en rigtig fin rødfisk på 4,3 kg midt i en stime sej, hvor den største var på 8 kg på et agnrig med seks kroge og seks sej på éen gang! Men det dybe vand kølnede hurtigt gæsternes interesse, så vi vendte tilbage til flynderpladserne.

Og så har Axel givet den gas. Efter i går at have landet en 12 kg´s flynder på bådens fælles agnstang, har han i dag nuppet fire flyndere på hhv. 88, 94, 117 og 125 cm. Alle undtagen den mindste på jig. Specielt fyren på 117 cm var sur, han var kroget ved brystbenet med fri bevægelighed til følge. Den gik til bunden seks gange på 53 meter vand på en ny plads til faldende vand. Axel så meget træt ud bagefter, men han var også meget glad!  Han har været på andre pladser i Nordnorge 3 gange, men ikke lykkedes med at fange flynder før..

Hans har været i land og syslet praktisk, så campen kører som smurt. Nøgler til alle og sving i svingeren!

 Axel med flynder på 125 cm

 Dirch med rødfisk på 4,3 kg

 Axel med mavesur flynder på 117 cm

 Swinger-Hans

 Axel med agnflynder på 12 kg

/Lars