Endnu et sofabord

Så blev det søndag, og endnu er der 2 mand som mangler at fange en ordentlig flynder. Desværre var der en del vind fra SV og dermed også nogle pæne bølger. Vi forsøgte på vores foretrunke flynderplads, men måtte opgive, da vi drev 2-3 knob. Vi fandt tilsidst noget læ, og begyndte at fange nogle pæne torsk og kuller.

Det var jo egentlig flynder vi gik efter, så der blev afsøgt en del pladser uden resultat, da vinden lagde sig forsøgte vi nogle positioner der var market på plotteren, og det gav pote. Kurt der var eneste mand ombord der slet ikke havde haft flynder på, stod nu pludselig med en stang der var spændt til bristepunktet, og der var liv i den anden ende. Det blev en forrygende fight, med mere en 10 udløb, og endelig efter 3 kvarter og efter at have drevet 1 mil, fik vi løkken om halen, så måling kunne foretages. Utroligt nok viste det sig at flynderen målte 160 cm, præcis sammen størrelse som flynderen Leif fik.

I morgen er det sidste chance for flere flynder, og nu er der Lars som skal have et ordenlig dyr på, da hans største flynder endnu ´"kun" er på 68 cm.