Flynder fiske..

Zachariasen med flynder på 102cm.

Søndag stod vi rigtigt tidligt op og tog på flynder fiske og vejret var tæt på at være perfekt fra morgenstunden. Vi tankede agnfisk på 5 minutter der var klasse team work over efter vi havde øvet os igår.

På flynder pladsen tog vi et drev over den samme knold som gav gode fisk igår og efter 2 minutter havde vi den første kontakt. Det var på 2 stænger at der var kontakt med flynderen på agnfisk, men desværre fik Zachariasen ikke kroget den. Så måtte vi rundt og lave det samme drev igen og denne gang kunne vi få den op i båden og måle den til 102cm. I Brians båd, fik flynderkongen Børge, sin fjerde flynder på turen. Børge er blevet helt skrap til at holde øje med ekkolodet og hele tiden justere dybder. Det er sgu fedt at en mand på 74 med lidt håndtegn og mundaflæsning, er fuldstændig selvhjulpen i flynderfiskeriet!! Bjarne fik også en fin flynder i Brians båd og det igen på kastegrej og en lille 100g firetiger jig.

Vores tyske både med Michael Israel i spidsen, stødte også til og de fangede også 2 flyndere relativt hurtigt. Tyskerne brugte ikke nogle smarte tricks, men gode gamle bergman og røde gummimak. Klassisk norsk fiskeri på en plads uden torsk..

Vi afbrød fiskeriet et par timer inden planlagt på grund af en ændring i vejrudsigten og så stod den på opladning til fodboldkampen....

Ester nyder det gode vejr.

Lille hval på flynder pladsen.

Bjarne med flynder på kastegrej og 100g jig.

/Brian Ahlers