Lørdag, helleflynder revence.

Ester og Lars med flynder.

Lørdag skulle der vaskes en plet væk fra fredags flynderfiske. Det blev der så også godt og grundigt. Vi startede med at tanke agnfisk og det tog kun 5 minutter at fange 25 sej til agn og derefter til flynder pladsen.

Første drev gav en fin flynder til Børge på 90cm og drevet efter gav en fin flynder på 112cm til Ib. Så var vi igang og der kom lidt ro på for mit ved kommende, mens de andre fiskede på livet løs. Børge lagde sig i selen og fik lige en flynder mere på 95cm inden strømmen aftog.

I strømslækket sejlede vi en kort tur ud over kanten og fiskede rødfisk på nedsia. Det gav kun nogle få rødfisk og nogle blanke kroge tomme for agn. Dertil kom der også sej og brosmer. Efter 3 drev udbrød der bølgeallergi og vi sejlede ind til land igen og strømmen var så småt vendt og vi kunne flynder fiske igen.

I min båd fik Hans ret hurtigt en mindre flynder, som blev genudsat og så krogede Bjarne et ekspres tog på kastestang og en lille jig. Bjarnede hoppede noget rundt da han skulle gøre tegn til at vi skulle hive op sejle efter den. Det gik og den var 115cm og den gav sig ikke uden kamp. I Brian´s båd fik de også 2 flyndere i 2 halvleg, 1 til Lars og 1 til Rødtop begge på agn.

Da strømmen havde lagt sig futtede vi lidt rundt og der kom jeg til at fange en flynder som vi havde set i overfladen på en lille sandeel jig og kastestang. Det kan man læse mere om i næste udgave af fiske avisen. 

Rødtop med helleflynder.

Bjarne med rødfisk fra +200m vand.

Brian 6kgs sej fra dybet.

Børge med flynder

Ib med flynder på 112cm

Bjarne med flynder på 115cm

/Brian Ahlers