Fuldt hus!!

Jesper fladfisk med 130cm.

Længe siden Jeg har fået opdateret bloggen, mest fordi der er fuld fart på Campen. Ingen verdensrekorder siden sidst, men har skrevet med Jack Wilshare fra IGFA og der skulle ikke blive noget problem med den sag. Fiskeriet i sidste uge var præget af meget vind og uklart vand og manglende bidelyst. Vi fik dog luret mange fine fisk op med top på 151-144-133-130-126cm som dem Jeg husker bedst.

Christian var ude med Anders Lohse og co. og fiske rødfisk og de kamp fangede dem med topfisk på 4,5kg og med et rigtigt flot snit. Dagen efter fiskede de flyndere med 8 stk som resultat med top på 147cm. Jeg fiskede den dag med Rasmus fra Grejbiksen holdet som netop var ankommet og vi lurede 15 helleflyndere op med top på 130cm. Ikke værst!!

Side var Christian med Grejbiksen holdet og der var fart på fiskeriet. Topfisk på 149cm og totalt 22 flyndere i båden. Stærkt!! Jeg fiskede med Frank og Lars, med sønnerne Aleks og Jeppe. Vi startede med bådproblemer. Jeg fik hurtigt arrangeret en ny båd, Dolmøy 23 fod fra myrfjord campen og vi kom ud på pladsen. 5 minutters fiske og så var der bid på aleks's stang og vi kunne lande en flynder på ca. 100cm. fedt. Ud med grejet igen og fiske fiske. Så slog Jeppe til og nappede lige en på 139cm efter en hårdt fight. Knægten har rigtigt god teknik om end han blev trukket lidt rundt på dækket af en fisk på størrelse med ham selv. Jeppe lurede lige et par stykker mere på turen og vi endte på 8 stk. på en uhelds dag.

Nu har vi liten kuling til stiv kuling og er noget begrænset i vores fiskeri. Har dog på fornemmelsen at vi laver en masse fisk de næste dage..

Keld med 126cm.

Keld med sin første måler og så på 22kg

Fin rødfisk på 4,5kg.

Efter at have prøvet flere år i træk, lykkedes det at fange rødfisk.

Rasmus fra grejbiksen med 130cm.

Aleks med sin første flynder.

Ronnie med fin fladfisk.

Jeppe på 13år, med 139cm helleflynder.

/Brian Ahlers