Kongefiskeri!!!

Jacob Jensen med 4,2kg rødspætte efter halvanden time i havøysund og 20 minutter på vandet.. 

Puha, vi har vist fisket røven ud af bukserne igen. Var en tur på kveiteflakket, men kveiten var ikke rigtigt i hugget, min båd fik dog en fin serie på 102-120-134-144-166cm, som der blev kæmpet meget for. Klagenbergs båd fik også sneget en 150cm flynder op i båden til Hedegård fra den varme plet.. alt i alt en god dag med 19 fisk på bådene.

Vi har også hygget lidt ude på dybt vand og fanget nogle fine rødfisk med +4kg i top til Hedegård alias Kveitlingen. Om aftenen dukkede Jacob Jensen op og vi skulle ud og fiske lidt spætter inden det blev mørkt. Spætterne var på plads og jupti havde Jacob landet en mega spætte på 4,20kg, som efter foto blev genudsat ligesom mega spætten på 5,70kg. Jacob og kveitlingen stod tidligt op og nåede lige en 151cm flynder til kveitlingen og de havde også 2 hug, som de bommede. meget godt med 2 flyndere over 150cm på en uge..

Nu har vi været blæst inde i godt 40 timer og der er ved at være stemning for at vinden og bølgerne, skal lægge sig, så der kan komme nogle flyndere i bådene..

Christian Hedegård med +4kg rødfisk.

Christian Klagenberg er her nu i 2 uger og er med til at guide en masse store fisk.

Jacob Konstmann med 144cm fladfisk.

/Brian Ahlers