Gode nyheder og dårligt fiskeri !!

Vi er syv gutter heroppe nu, som fisker denne sidste uge i sæsonen. Tre gæster; Jørgen, Palle og Eskild, 3 guider; Brian, jeg og Mads samt Mads´ven Allan fra Team Njord.

Brian Ahlers og Allan Petersen har slæbt en 21 fods Trophy med op, som skal fungere som

reserve-/trolling/privatbåd

.

Turen var laaaang, men gik godt og de første par dage har vi brugt en del tid på at få båden i orden.

Begge både har da også været på flynderjagt i den hårde østenvind. Resultatet har været dårligt; 1 flynder på hver båd-hhv. 12 og 20,5 kg. Vi har også fisket 2 timer efter rødspætter i havnesundet, men vi landede kun masser af isinger og skrubber! Rødspætterne har åbenbart søgt bort. I dag (fredag) er vejret fint. og vi lægger nok nogle flere timer på vandet. Madss Jyde, Brian og Allan har rigget trollinggrej til og skal teste det på Trophyen i dag. Der er allerede på vandet. De "gamles" båd med Palle, Jørgen, Eskild om jeg er ved at vågne :-O

Nå, men bortset fra det ringfe fiskeresultat har vi som sædvanlig hygget os og det er fedt at være to både på vandet. Om alt går vel er den næste Arronet klar til afhentning i næste uge.

Men allerbedste nyhed er at Claudines Gjestehus/Norway Guide Fishing er enige om at udvide næste år med det store hus overfor, som ligger på kajkanten.

Jeg tør godt love, at det bliver fantastisk fine faciliteter og rorbuer. Også adgangsforhold til bådene bliver super. I øvrigtb er havnen og benzinstationen i gang med at udvide tankanlægget. Næste år behøver vi ikke tanke i dunke. I stedet kan vi sejle hen til stationen og

tanke direkte

ned i båden.

Dejligt komfortabelt :-)