Godt flynder fiskeri på kort tur..

Efter rødfiske turen ville Opi og Denny gerne på en lille torske tur, for at fange en ¨torsk¨, med et blink i øjet. Drengene ville sgu fange en flynder og især Denny var klar til en flynder, efter at have mistet 2 gode fisk i første udløb de forgående dage.

Tungt læsset med jigs og agnfisk røg vi afsted efter ¨torsk¨ og fremme på pladsen riggede jeg et tackel til med banan lod og en sild og så ellers til bunden og knarren sat til.

5 minutter skulle vi kun bruge inden en flynder indhalerede silden og Denny kunne fighte sin første flynder op til den ventende gaf. Super med en fisk så hurtigt og hurtigt igang med stængerne og efter 5 minutters fiskeri er der også bud efter Opi's sej og en mindre flynder kan genudsættes efter en kort fight.


Denny med sin første flynder


De næste drev gav kun rigtige torsk og en anden plads blev forsøgt og en mindre flynder kom også op til Denny som havde været kaptajn for båd 1 og ikke selv fisket på rødfiske turen.. Båd 1 har nu landet 10 flyndere og turen er ikke forbi endnu... Stærkt gået i maj måned, hvor vejret har drillet i starten.

Rene fisker kun med inliner stænger og de er sgu ret fede. Super vejr iøvrigt.


/Brian Ahlers