Godt vejr og mange flyndere..

Vi har fint højtryks vejr for tiden og stabile forhold giver også gode fangster i og med at bådene bliver brugt rigtigt meget. De mange timer på vandet medfører også mange andre fede oplevelser end fangst af en masse flyndere. Vi har haft vågehvaler svømmende rundt om båden, de store unger har lige skulle have en kigger på såen en alubåd og de er ret så elegante. Havørnene har vi også fodret flere gange når vi har fisket inden for et par mil af hvor de bor og det er imponerende når de svæver ned og nupper en fisk på overfladen. Fiskeriet har stået i flynderens tegn og der er godt nok blevet fisket stabilt på mængden og med gode topfisk. Viborg havfiskeklub havde på deres tur hele 51 stk. til 7 mand med topfisk på 154cm, så det må man sige var vellykket og godt fisket!

Skagen holdet har vi også sagt på gensyn til og inde på scoreboardet står der 26 fordelt til 3 mand. Det er rigtigt godt klaret, når man tænker på hvor meget kaffe der er blevet drukket på den båd. DJ Kim Arp, fik også givet den gas med Kim Larsen og en del country. Sjældent hat Jeg set så mange gadget på vores både.

Taz holdet og Bjarne Rasmussen holdet fiskede også rigtigt godt og det fik mange personlige rekorder på helleflynder og rødfisk. 41 stk. helleflyndere fik holdet med topfisk på 163 og 167cm. Så det må også siges at være meget vellykket..

Jeg selv er blevet opereret i højre hånd for en streptokok infektion og har været meget ude af kampen de sidste dage, men der er kraftig bedring og snart skal Jeg på vandet igen og hjælpe med at finde de helt rigtigt fisk...

fisk_fra_skagen

fisk_fra_skagen

badetur

badetur

163cm

163cm

131cm

131cm

solskin

solskin

Fiskeørn

Fiskeørn

trolleund

trolleund

146cm

146cm

168cm

168cm