Opsumering og ny camprekord på flynder.

Lang tid siden Jeg har fået opdateret bloggen. Al tiden er brugt på og blive frisk igen og mange dage er gået med 16 timer søvn. Så Christian Klagenberg som har guidet heroppe i 3 uger har brugt rigtigt mange timer på vandet, mens Jeg har ligget under dynen. Christian havde mange rigtigt gode dage og på den ene uge, hvor vi talte, nåede 59 flyndere og være oppe og vende. Det er rigtigt mange flynder og ALLE bådene har i den forløbne tid haft kongefiskeri!! Til et eksempel lykkedes Grejbiksen holdet igen og snitte 30 helleflyndere pr. båd og det er der er der ingen fejl på. Topfisk i år blev 152cm til Keld. Ronnie har allerede åbnet op for tilmelding til turen i 2015!!

Fiskeriet efter Sej, torsk og rødfisk, har vi ikke lagt så meget tid på, med der har været et par gode fangster på især rødfisk, med topfisk på 6,6kg og mange over 4kg er landet. Torskefiskeriet er også blevet rigtigt godt og der er kommet en del målere op til 20kg..

Vi har også haft den første efterårs storm, med middelvind på 26m/s fra vest så der blev der hygget i lejlighederne og enkelte prøvede sig lidt fra molen og der blev fanget enkelte torsk, sej og helleflyndere til de mest ihærdige.

I forgårs havde vinden lagt sig og så skulle der fiskes helleflyndere!! Jeg sejlede med det danske hold med Poul R larsen i spidsen. Pladsen var den helt rigtige og der blev fisket med savegear sandeal i kombination med agnfisk på cirkelkrog. Fiskemetode og pladsvalg, gjorde at der i det første drev blev landet 7 helleflyndere og i det næste drev, helt utrolige 15stk helleflyndere. 22 helleflyndere på 2 drev er ny rekord for Norwayguidefishing og derfor også for mig som guide! Jeg skiftede derefter til en anden båd og guidede fra den om eftermiddagen. Her så Jeg effekten af, at vi ikke kastede med sandeals, men kun fiskede med agnfisk. Aleks fangede en på kast efter 10 minutter og efter yderligere 10 kast stoppede han den type fiskeri. Resultatet blev 3 helleflyndere på 5-6 timer. Hvilket er rigtigt godt, men det danske holdet lykkedes fortsat med kastefiskeriet og satte NY CAMPREKORD med 33 Helleflyndere på en dags fiskeri

efterårs storm 2

efterårs storm 2

Efterårs storm

Efterårs storm

Fint dobbelt hug

Fint dobbelt hug

fiskepinde

fiskepinde

flynder

flynder

God rødfiske fangst

God rødfiske fangst

Per med store rødfisk

Per med store rødfisk

Poul med fin flynder

Poul med fin flynder

store rødfisk

store rødfisk

Willy med fin helleflynder

Willy med fin helleflynder

/Brian Ahlers