Holdet fra Jan og Bo er kommet godt i gang

Holdet fra Jan og Bo er nu halvejs igennem deres uge. I dag har været en delvis indedag for de fleste grundet 8-12 m/s hele dagen, men ellers har vi startet ugen med 3 dage i streg med flot vejr.

Første dag blev der satset på blandet fiskeri efter torsk, sej og flynder omkring nogle grundtoppe. Torskefiskeriet gik godt med en stribe målere og nogle rigtig flotte +15kg fisk på toppen. Allan var så ubeskeden at tage dagens største på 21 kg, 132 cm. Giga hoved på den fisk!

Allan med 132 cm, 21 kg hårdtfightende sommertorsk

Jesper var også godt med en fisk på 15 kg. Brian fra samme båd stod for en af dagens kun 2 flyndere på campen. Det var til gengæld et fint eksemplar på 121 cm og 23 kg der havde kørt en stort cutbait helt i skuffen. Sej blev det også til, men ikke over 5 kg. Et par havkatte kunne heller ikke lade jigsne være.

Jesper, 15 kg

Dagen efter blev brugt mere målrettet på flynder. Dagen bød for de flestes vedkommende på mange kontakter, men de var meget forsigtige. Alle både fik dog landet mindst én flynder. Største fisk var omkring 15 kg.

I går blev en af de dage hvor det klappede. Flynderne var i hugget fra første færd. Turleder Renes båd fik flest med hele 14 stk efter en laaang dag på knapt 18 timer. Allans båd gjorde det dog allerbedst rent størrelsesmæssigt med hele 2 over 50 kg - og så endda til samme mand! Største fisk på hele 158 cm.

En træt tømrer under 158 cm fladfisk

Svend er vel nok en af de kunder med den mest slidte fødselsattest vi har haft på campen. Årgang 36 er dog ikke sådan lige til at slå ud, og Svend og Co. fik 7 flyndere i båden, med den største til Svend selv, 127 cm.

Svend og Co klar til kamp

Kurt, nr. 2 fra venstre skal være her i 2 uger, så han dukker forhåbentligt op på bloggen med en stor fisk i den nærmeste tid.

Svend med 127 cm flynder.

Leifs båd fik kun en enkelt flynder, den vejede dog respektable 40 kg. Nogle tyskere fra en anden camp havde brugt dagen på at jage storsej og var blevet rigeligt belønnet med flere flotte målersej op til 16 kg!

Dagen i dag er for vores vedkommende blevet brugt på land med at slappe af og lade op til de næste 10 dage. Køre en tur og nyde den flotte natur. De fleste både var en smut på vandet for at prøve efter diverse fladfisk. Det blev dog ikke til de store udbytte ud over en undermålsflynder. En enkelt båd stak ud og fik laaaaange arme på en torsketop. Når 2 meter fisk pludselig bliver til en 30 meter høj sværm, så er det ikke svært at få ømme arme. Renés båd er ikke til at stoppe og er stadig på vandet, bliver spændende at høre om det har givet bonus.

/Mads og Allan