Jan og Bo, opsummering og skiftedag

Jan og Bo holdet er nu taget hjem og et nyt hold fra Jan og Bo er på plads, dog kun en enkelt båd. Totalt fik bådene fanget over 70 flyndere på uge. Renes båd fiskede virkelige igennem og var kun på land i døgnets mørke timer. Deres slid bar frugt, og de endte med 37 flyndere i hans båd, med 3 fisk over 20 kg på toppen. Godt fisket!

Søren med jigfanget flynder på 105 cm

De sidste par dage bød på blandet vejr der satte begrænsninger for fiskeriet, men  der kom alligevel nogle fine flyndere i bådene, og en fisk omkring de 50kg blev mistet ved bådsiden, surt!

Gert formåede at fange en rødfisk der var mindre end jiggen den havde prøvet at spise, imponerende.

Ugen har igen budt på mange makreller når der skulle fiskes sej til agn. Flotte fisk op til kiloet. Frisk grillet makrel er simpelthen bare for lækkert!

Efter at Jan og Bo holdet var sendt godt hjem var det tid til at guiderne selv kunne komme på vandet indtil næste hold kom. Kurt der skal fiske en uge mere, røg på vandet sammen med os to og Brian Ahlers der stødte til Campen i går aftes.

Dagen startede med at forsøge at fange nogle store sej, men efter nogle timers fiskeri uden at der var fundet en stime med sej i den rigtige størrelse, blev sigtekortet sat mod de flade i stedet. Hurtigt kom en undermåler på dæk, og senere en fin fisk på 127 cm til Mads, perfekt kroget på cirkelkrogstacklet. En fisk mere blev misset på agnen inden kursen blev sat mod havn for at tage i mod de nye gæster. Nogle fisker allerede her til aften og de har fået en enkelt fisk på 124 cm, god start må man sige.

Guideteamet med 127 cm flynder

/Mads og Allan