Langtur

I dag var vi på langtur i det dejlig stille vejr. Efter en halvsløj dag igår (fiskemæssigt naturligvis;-) uden trofæfisk havde Jan og Bo´s hold lyst til at prøve nyt vand. Vi var ude i 13 timer og nød hele turen! Dejligt spændende, at gå på opdagelse i hyggeligt selskab og magsvejr!

Første stop efter en lang sejlads varede kun 5 minutter - der var ingen drift- Øv! Efter hurtig rådslagning sejlede vi videre til en anden plads.

Der drev vi fint, og efter 5 min havde René fra shoppen en fin fisk. Det var Renés første flynder, så spændingen var ekstra stor. Men lige inden vi kunne se den røg den af krogen. Surt, men såden er det jo af og til.

Men inden for de næste 20 minutter havde vi (2 både) 4 flyndere mere! ingen tvivl om at vi var landet rette sted på rette tid!

Frank (som satte PR den første aften med en 1 kg torsk) stod nu og fightede en stor fisk i fin stil! Efter et stykke tid kunne vi konstatere, at hans første flynder målte 136 cm - sådan!

Som altid med flynder havde vi også lange perioder uden liv, og nye pladser blev prøvet. Dagen endte med en stor fisk til Peter på 125 cm og i det sidste aftenlys fik Rene revanche med en flot "startfisk" på 105 cm.

Vejlebanden sejler helst ikke for langt fra huset (dvs. køleskabet) og foretrækker at navigere efter vindmøllerne. I øvrigt hygger de sig også bravt.

De er efterhånden enige om, at gummi og latex hører hjemme i soveværelset - "gumidyrene" (jigs) er umulige at fangre fisk på! De har fanget 13 flyndere på agn siden ankomst, så de klarer sig altså flot alligevel.  De har dog ikke nået over 105 cm og venter stadig på "den store"...

Billeder af de største fisk kommer i morgen ("min" båd fangede de mindre :-o )

Vi har set mange sæler, større hvaler og marsvin igen idag - de er meget nysgerrige :-)

/Hans