Sol og mange flyndere :-)

Vejleholdet med Jan Jensen & co ankom sent tirsdag aften i regn og tåge. Onsdag var vejret heldigvis fint igen og de tog ud og fiske på egen hånd i næsten vindstille, sol og 45 i fiskefeber! De to andre bådhold fra Jan og Bos Lystfiskershop ankom onsdag eftermiddag og var snart klar til en aftentur. Vi oplevede en fantastisk flot aften med blankt vand, marsvin og hvaler - men fiskemæssigt var det sløjt med mindre torsk, kuller og en miniflynder på 55 cm. Strømmen var næsten fraværende hele dagen - ikke godt til flynderfiskeri.

I morges tog vi ud, så vi var klar ved stigende vande og tiltagende strøm. Stadig var strømmen meget svag, og flynderne virkede ikke særligt aktive. De to første var fejlkrogede! Men med den (som altid nødvendige) tålmodighed og brug af alle tricks blev det til sidst en rigtig fin dag! Vi endte med ialt 13 flyndere -mest småflyndere. Meen så var der lige David Nielsens første flynder på 125 cm og Finns første flynder; en pragtfuld fisk på 141 cm (genudsat). Dagen sluttede med ørne visit. Flot!

I morgen tager jeg mindre en tur med vejlebanden - bestillingen lyder på en masse store fisk (surprise!) og fladt vand for at undgå søsyge...

/Hans