Nye Gæster!

Leif,. John, Kurt og Lars ankom i dag fra Kbh/Kolding. Vi startede med en god gang foder og stak derefter ud på en lille aftentur. Første stop var en en "målertop" vest for Havøy. Der var fisk nok, men vi så ikke nogle over 8 kg. Derefter prøvede vi en times tid på et plateau efter helleflynder, men uden flynderkontakt. Strømmen stod helt stille - ikke godt for flynder. Det flotte vejr gik stille og roligt over i tung regn :-( og det varede ikke så længe før aftenkaffen, tærten og de nyredte senge trak os hjem igen.. Nye tag i morgen - dog úden mig. I de følgende dage er Leif og co. på egen hånd uden NGF-guide (han måtte melede afbud pga. rygoperation). De har fået lov til at støtte sig lidt til Nordic Sea Anglings guide Daniel Nilsson.

De foregående dage er gået fint. Dog uden de helt store fisk på dæk. Et par hidsige kontakter og et langt udløb fra en mistet fisk vidnede dog om at vi var meget tæt på nogle gode fisk. I Troldsundet landede vi 4 mindre flyndere og fik vi vores jigs forkortet af yderligere 4-5 flyndere..

Mathias og jeg tager hjem i morgen tidligt. Mange tak til Allan, Henrik og Peter for en god uge sammen, hvor alle fik nået både at holde ferie og fange fine fisk. Som sædvanligt var det spændende at fiske heroppe, og som sædvanligt nåede vi kun halvdelen af hvad vi gerne ville. Men det betyder også, at der er meget at glæde sig til ;-)