Trætte arme

Så er der gået 3 dage af vores fiskeeventyr, og armene er begyndt at være ømme. Vi har tonest med en masse torsk, kuller, bromser og sej, og flynder og kat er også kommet i båden.

Da vi alle 4 ikke har erfaring med fiskeriet heroppe, valgte vi på vores første dag, at sejle sammen med bådene fra NSA. Vi troede på et tidspunkt at vi ville ende på Grøndland, da der skulle fiske på nogle flynderpladser der lå langt fra Havøsund. Der var åbenbart ikke de pladser flynderne var hjemme på denne dag, så efter flere timer uden andet en små torsk og kuller, besluttede vi at sejle for os selv, og prøve på pladser der var market på plotterne og meget tættere på Havøsund. Det gav på førstedagen mange fine torsk, kuller, brosmer og en lille flynder.

Dag 2 var meget bedre, og der gik ikke langt tid før en flynder huggede på en Gadusen pirk. Efter 3 gode udløb og 30 min. fik vi løkken omkring halen på en flynder på 160 cm (ca. 60kg) Fighten blev videofilmet, foto blev taget og så blev dyret elles sluppet løs igen, så andre kan få en oplevelse. Ellers blev det igen en dag med torsk, kuller og brosmer.

Dag 3 tog vi atter tilbage på pladsen der gav os flynderen dagen før, og det viste sig at være et godt sats, John fik en flynder på 110 cm og 18 kg, Lars fik en udsætter på 68 cm. Så var der også et par måler torsk og sidst men ikke mindst en kat til John.

Vi fisker ikke mere en 6-8 timer om dagen, så det er et ganske godt udbytte. Ellers går tiden med Johns kokkekunst, John tilbereder div. fisk, og en rensdyrret er det også blevet til.