Offshore fiskeri.

Dana og Ücki med rødfisk.

Idag blev planen at vi skulle på rødfiske jagt og inden det skulle vi, fange flyndere og havkat. Der var blevet forberedt surgifix med sild og torskelever og alt var klar. Sejltur og alt det gik også fint men vi fik ikke så mange katte og ingen flynder. Snittet var tilgængæld fint på kattene.

Havet lagde sig efter en kæmpe snebyge og vi stak afsted. På pladsen tog jeg gassen af og lige ved mærket var der en 20m stak. NICE! Så kørte fiskeriet ellers bare derudaf, når der ikke lige kom en stime skrei eller sej forbi og høvlede rundt med tacklerne. Det var vi plaget noget af, især de der 5kgs sej kunne lave ravage. Norge bed også på krogen et par gange med tabte tackler til følge.. Det skal også lige siges at det var nogle kanon Co Piloter, som var med idag, for uden el-hjul og 1,5kg lodder havde det været noget sværere idag.

Dagen endte med 2 gode kasser rødfisk og nogle 4-5kgs havkatte til fileter til holdet fra Angelladen.de

Jiggen, fiskede sig idag til en lille flynder og et 2 cifret antal havkatte op til 6kg. Dertil mistede de en flynder, som dem de fangede igår. Imorgen ryger vi nok på flyndere igen.

Surgifix, gagebind med agn cocktail til havkat.

Havkat fanget med glide tackel og surgifix.

Sven med rødfisk

Kasse med rødfisk.

Big Brother.

/Brian Ahlers