På Gensyn og flere helleflyndere..

Mange med flynder.

Tirsdag havde vi sidste fiskedag for 3 hold og holdet fra Munchen havde bedst gang i fiskeriet og en fin 13 kgs flynder og et par fine havkatte og en stor torsk. Jeg sejlede med holdet fra angelladen.de og Steffen fik en mindre flynder og totalt nåede vi et 2 cifret antal havkatte. Derefter var det bare tankning og rengøring af bådene inden vi kl 02.30 kørte til lufthavnen i Alta. Var sgu noget slidt i kanten igår. Håber på at det bliver et gensyn med bådholdene til næste år.

Små hvaler rundt båden.

Idag har jeg fisket med Lars og Juergen. Det blev en på mange måden fin tur, med mange små hvaler rundt båden og med en fin havkat, som første fisk efter vi havde fisket agn. Derefter fiskede vi Helleflyndere og det blev til 2 fine på 100cm og 85 til Lars, selv om Juergen havde sin finger med i spillet. Juergen mistede også en fin en desværre. Vi fik også nogle torsk som bifangst og da jeg skulle hjælpe med at afkroge en fin 5kgs så fik jeg viklet min venstre pegefinger ind i en vmc 5/0 og så ville jeg gerne ind og det var der fuld forståelse for. Inden vi tog ind havde steffen fanget en flynder på knab meteren også, så det var fedt.

Lars med sin første flynder.

Lars 2 flynder idag

5/0 vmc efter den havde været gennem min finger.

/Brian Ahlers