Solskin, stenfisk og marsvin

Hele dagen brugt på at jage flynder. Tre flyndere må dog desværre betegnes som et magert resultat. Dagen startede ellers godt med en 11,5kg's flynder til Florian i første drev, men derefter var det meget langt mellem kontakterne, og dem der kom i båden var ikke noget at skrive hjem om. Det skyldes måske det helt usædvanligt algegrønne vand. Sigtbarheden er bare 3-5 meter mod de normale 10-15m. Ihvertfal var det kun glow og firetiger jigs der virkede idag. Normalt er det de mere naturtro farver der fisker bedst når vandet er klart og solen skinner fra en skyfri himmel.

Midt på dagen fik Daniel et hug som han med det samme udråbte som stor flynder siden den fulgte tung men fuldstændig roligt op mod båden. Efter nogle minutters "kamp" kom en flot stor sten tilsyne i det uklar vand. Fra da af var Daniel omdøbt til Mr. Steinfisher! :)

Han to dog senere revanche ved at tage dagens to sidste flyndere. Dagen bød desuden på knapt to kasser torsk op til 9kg. Underholdende "bifangst" fiskeri fra tid til anden.

Da vi skulle fange agnsej lå vi pludselig i en stor flot marsvin der jagede sej vildt og voldsomt rundt omkring båden, få meter fra os. Super fed oplevelse at være så tæt på de små torpedoer. I morgen kan vi forhåbentligt rette op på statestikken og fange et anstændigt antal af de flade.

/Mads