Al transport er gået op i en højere enhed!

De gamle gæster er på vej hjem, og de nye gæster ankommer om et øjeblik. I samarbejde med en god kollega i Havøysund, så har ialt to minnibusser med fælles kræfter og uden ekstrakørsel klaret de lidt alternative rejseruter under strejken i de norske lufthavne. Og uden ekstra udgifter, de alternative ruter og ombookinger har været omkostningsfri under konflikten.

I skrivende stund sidder den afgående guide i Lakselv lufthavn sammen med de gæster, der er på vej hjem. De har været smadderhyggelige at være sammen med.

I de sidste dages friske østenvind har vi fisket relativt tæt på klipperne vest og sydvest for Havøysund. Torskefiskeriet har været upåklageligt med fine fisk op til 14 kg, mens flynderne tydeligvis venter på et vejrskifte. Der er de sidste par dage landet få flyndere i Havøysund, men starten af ugen fortæller, at de absolut er i området, når vi kan komme hen til pladserne.

Vejrskiftet er lovet i løbet af dagen, og Hans har allerede udset sig et område der har været utilgængeligt de seneste dage :o) (Lidt misundelig har man vel lov til at være, ik´? ;o)

Hans er ved at male facaden mod gaden på det nye hus, og han har lavet faste fortøjninger, så det er slut med knuder, når bådene lægges til kaj.

 Maler-Hans

 Facadeløft

 Guiden takker af for denne gang, og ønsker alle knæk og bræk til jeg atter får chancen sidst i august og først i september

/  Lars